Sunday, April 1, 2012

Spådom i kort

Vad är Tarot  ?

Tarot kommer ursprungligen från italien. Tekniken användes först i ett kortspel som kallades Trumf, men det användes senare mest inom spådom. Läs gärna mer på denna siten som handlar om just spådom i kort. Du kan studera mer om andra kortspel, spå i pendel eller fråga oraklet.

Varför sia om framtiden med kort ?

Metoden är ett instrument som get djupare insikt och förståelse genom symbolisering.
Det är ett verktyg för personlig transformation genom kombinationen av psykologi och spiritualitet. Det förbättrar din medvetenhet och i processen så breddar du din horisont.
Det kan hjälpa dig att få ett starkare fokuserat liv. Ditt liv är inte förutbestämt utan det du får läsa i din spådom kan ändras genom dina handlingar.

Livet är fullt av problem och även lärdomar. Med denna Tekniken kan du expandera dig själv. Alla kommer i livet att upple glädje och sort. Vi kommer göra misstag. Allt som händer i ditt liv skapar vem du blir och hur ditt liv kommer att bli.
När denna metod används på rätt sätt så är det ingen magi det handlar om, bara ett verktyg för insikt. En sorts studiesom kan ge dig större insikt i ditt liv och dina vägar som du tar i livet.
Korten berättar en historia för dig när de tolkas. Varje kort representerar olika personligheter, attityder och val. Genom att sammanföra alla korten och få en mening till vad de betyder i relation till varandra så kan du göra en riktigt spådom i kort.


Spådom i kort by jes76
När Metoden används på rätt sätt kan det hjälpa dig att dela upp dina problem i mindre problem och du kommer kunna se helheten och därefter kunna göra riktigare val som leder dig till ett bättre liv. Genom att granska dina beslut och dina innersta känslor när du gör din läsning så kan du använda detta i livet när du ställs inför vissa lägen.
Läsningen i sig måste tolkas utefter hur korten läggs och utefter vad korten represtenterar. Ett kort i en viss position kan var fördelaktigt medan samma kort i en annan postition kan vara dåligt eller till och med katastrofalt. Tänk på att tänka efter ordentligt efter din tarot läsning, allt är inte alltid vad du tror och om du inte passar dig så kan du tolka fel.
Den första tolkningen du gör av ditt svar är inte alltid den rätta utan då måste fokusera och fundera efteråt på vad det faktiskt innebar med den spådomen som du fick på din session.

Så innan du bestämmer dig för tolkningen så dagen efter tänk efter på om det skulle kunna finnas några andra sorts tolkningar som stämmer in. Läs gärna mer om spådom i kort på denna siten.

Lär gärna mer på wikipedia
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A5dom

Här kan du se en slideshow om spådomar
http://www.slideboom.com/presentations/548266/G%C3%B6ra-en-sp%C3%A5dom-i-kort

Du kan även får presentationen i pdf format

No comments:

Post a Comment